Noniin, vihdoista viimein sain pullautettua tämän osan ulos, pienellä viiveellä tosin.. Pyydän vielä uudelleen anteeksi, että aikatauluni ei ole pitänyt paikkaansa, mutta niinkuin kommenteissa olen todennut, on tullut kaikenlaisia esteitä ym ym..
Mutta jupinat sikseen!! Osa on nyt täällä, ja toivottavasti odottelun arvoinen onkin :))
Marblet muuttavat tässä osassa uuteen naapurustoon: SummerValleyhin, ja muuttavat samalla uuteen taloonkin. ENJOY! :))

Photobucket

Melissa oli pannut merkille lasten huolimattoman opiskelun, joten hän oli päättänyt opettaa lapsille kaiken perin pohjin huolella. Tietenkin paikkakunnan opettajat tekivät hyvää työtä, mutta Melissan viimeistelyllä lapsista tulisi kelpo kansalaisia! "Oscar! Nenä kirjaan ja lue meille osio: Psykologian alkeet","Ai mistä? Eiku joo, tosta.. Ööö..." Tunnit eivät olleet Oscarin mieleen, joka joutui usein lukemaan kappaleita, koska hänen lukutaitonsa ei ollut mitään huipputasoa. Leslie ja Lucas seurasivat tarkasti Oscarin lukua, sana sanalta, rivi riviltä...

Photobucket

Varsinkin Lucas oli erittäin innoissaan opiskelusta ja olikin ainoa joka tykkäsi Melissan pitämistä iltatunneista. Pojalle olisikin tulevaisuudessa tietotavoite mitä mainioin!

Photobucket

"Psy-kologia on.. tiede, joka tutkii ihmisen ta-voitteellista.. toimintaa." Oscarille oli kuin olikin todettu lukihäiriö, joka vaikeutti mm. lukiessa tekstin ymmärtämistä. Oscar oli kuitenkin sinnikäs ja yritti aina tosissaan.

Photobucket

Joka ilta ei kuitenkaan ollut varattu iltatunneille, vaan perhe saattoi tanssia pianonsäestyksellä, kun Tomi soitti kuin viimeistä päivää. Valitettavasti illat eivät aina sujuneet hyvin, koska naapurit olivat näreissään ainaisista pienosta kaikuvista pimputuksista, ja olivat soittaneet poliisin asialle.

Photobucket

Oscar oli alkanut koetella isänsä vahvuuksia, ja haastoikin tämän usein nahisteluun. "Auuh! Poika! Ei noin lujaa saa lyödä!","Älä piipitä, vaan pistä vastaan!" Onneksi suuremmilta kolhuilta vältyttiin :P

Photobucket

Leslie ja Lucas olivat kuin paita ja peppu, peppu ja paita, jotka kertoivat toisilleen mitä ihmeellisimpiä salaisuuksiaan. "Siis kuvittele ny, mä annoin sille mun tikkarin ihan hyvää hyvyyttäni, eikä se ees antanu sillonkaan mun koskea sen uuteen barbiin?! Ihan vaan ees koskea, iha tylsä tyyppi..","Njoo, mää tiiän sen tyypin.. Sen veljellä on kunnan hienoin Action Man- kokoelma, enkä saa ees nähdä niitä? Se sanoo että musta lähtee jtn vaarallista säteilyä, joka vois sulattaa sen nuket?.."

Photobucket

Oscar oli alkanut potea kampus kuumetta, ja olikin päättänyt hankkia itselleen roimasti kuntopisteitä, jotta voisi niiden avulla saada jopa stipendin. Hyvä kunto olisi muutenkin tarpeen, sillä huhujen mukaan kampuksen tytöt pitivät muskeli masoista ;)

Photobucket

Leslie oli alkanut seurata Oscarin jalanjälkiä, eli hänelläkin oli todella vaikeuksia koulun kanssa. Melissa osasi kuitenkin opettaa tyttöään mitä parhaimmalla tavalla, ja mahdollinen lukihäiriö saatiin ajoissa kitkettyä pois. Nyt Lesliellä meneekin paremmin koulussa.

Photobucket

Veljekset kuin ilvekset, kuten sanonta kuuluu, päti Oscariin ja Lucasiin: pojilla oli hauskaa keskenään, vaikka ikäero olikin kynnyksenä. Lucas rakasti olla Oscarin pyöritettävänä. Lucasia ärsytti isänsä pyöritys, koska joka toinen hetki Tomi oli kysymässä "Meneekö liian lujaa?", Oscar taas ei pahemmin kysellyt, vaan lisäsi joka kierroksella lisää vauhtia. Huolestuttavan lähellä tuo tiiliseinä :S

Photobucket

Erään koulupäivän jälkeen Leslie oli kertonut Melissalle, että eräät koulun pahikset olivat haukkuneet häntä, koska ei ollut osannut sanoa vastausta erääseen matikan laskuun. "Kuule Leslie, älä välitä semmoisista pojista.. Sinä sentään olet ahkera ja yrität parhaasi mukaan, vaikka ei aina onnistuisikaan. Anna vain haukkumiset mennä toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos. Mutta toki kerro minulle, jos haukkumiset jatkuvat.","Okei kiitti äiti, oot paras!"

 Photobucket

Oscar oli alkanut ottaa puheenaiheeksi kampukselleen menoa. Oscar oli aloittanut isästään, koska pelkäsi, että Melissa saisi hirveän laakin, jos kuulisi esikoisensa muuttavan muualle. "Hei faija.. Oon kuullu vähän juttua, että kampuksella olis yks tosi edullinen vuokrakämppä, ja oon vähän aatellu, et se vois olla aika hyvä mulle.. Kato pääsisin opiskelemaan kunnolla ja sillee, sehän ois sun mieleen, eiks nii?","Njaa-a, toki arvostan yliopiston käyneitä, mutta pärjäisitkö sinä siellä? Emme voi vain unohtaa sinun lukihäiriötäsi, joka vaikuttaa sinun arkielämässäsikin.. Miten kampuksella pärjäisit, jos täälläkin tekee tiukkaa? Poika, mieti vielä, älä tee hätäisiä johtopäätöksiä!" Ja sitten Tomi askelsi pienonsa ääreen ja alkoi soittamaan.

Photobucket

Pongasin Melissan kirjoittamassa päiväkirjaansa, ja aloin hieman udella kirjoituksen sisältöä ;) "Kappas, hei Melissa! Nooo, mitäs sinne raapustat? Jotain rakkaus tarinoita vai?","Eh..eheii! Olen vain pitänyt tiliä perheemme raha-asioista, ja olen aikas huolestunut tilanteestamme.. Kolmen lapsen elättäminen ei todellakaan ole halpaa puuhaa, ei ole ei..." Melissa oli todella huolestuneen näkönen. "Hmm.. ahaa! No mutta, onhan sinulla yksi kolmesta lapsestasi jo sen ikäinen, että voisi muuttaa kampukselle, jolloin rahatilanteenne voisi helpottua.. Ihan vain näin sivumennen halusin mainita.. Mutta aika rientää! Kapuan näytön toiselle puolelle, adios!","Adios..." Melissa vastasi mietteliäänä.. Vai että voisi Oscar lähteä kampukselle?

Photobucket Photobucket

Kaksoset olivat innostuneet erilaisista harrastuksista: Leslietä kiinnosti baletin salat, kun taas Lucas rakasti maalaamista.

Photobucket

Eräänä iltana vanhempien makuuhuoneessa. "Kulta, et ikinä usko! Olen saanut houkuttelevan työtarjouksen naapurikunnasta SummerValleysta! He tahtoisivat minut sinne tasokkaan ravintolan pääkokiksi, ja lupailivat erinomaista palkkaa!","Oh! Kulta! Sehän on vallan mainiota! Olen niin iloinen puolestasi! Mitä aiot asian kanssa tehdä?" Tomi sitä ei tiennyt.. Asiat kun olivat nyt hieman sekaisin..

Photobucket Photobucket

Leslie alkoi menestyä koulussa hyvin, koska oli panostanut kotitehtäviinsä paremmin. Nyt hän lähti joka aamu kouluun hymyssä suin, eikä enään välittänyt koulun kiusaajista!

Photobucket

Pianon soittamisen lisäksi Tomi oli löytänyt baletista mieleisen vapaa-ajan vietteen! Häneltä onnistui blieet, joskin hieman kankeasti.. "Ehheh.. eikös se näin mennyt? Menihän..." Tomi epäröi, mutta jatkoi.

Photobucket

Tomi oli pitänyt Melissalle muutaman kokkauksen oppitunnin, ja nyt Melissa laittoi spaghettia ja jauhelihakastiketta kuin ammattilainen! Aina piti maistaa tekelettään, ennenkuin tarjosi sitä muille. Melissa sattui kokemattomana polttamaan kielensä useaan kertaan ;P 

Photobucket

Tomi oli jäänyt miettimään työtarjousta, joka samalla aiheuttaisi sen, että perheen pitäisi muuttaa SummerValleyhin. Pöntöllä istuessaan hän varmistui asiasta, että työtarjous oli otettava!

Photobucket

Aamuvarhasella hän soitti naapurikunnan pormestarille, ja ilmoitti perheensä muuttavan paikkakunnalle, ja kyseli mahdollisista vapaista taloista. "Päivää vain hra Marble! Olemme iloisia että valitsitte SummerValleyn tulevaksi asuinpaikaksenne! Montako jäsentä perheeseesi kuuluu?","Öm, viisi.. juu viisi: Vaimo ja kolme lasta.","No siinä tapauksessa meillä on kuin teille tehty talo! Heti vapaa ja hintansa arvoinen!" Tomi ja naapurikunnan pormestari juttelivat. Vielä he vaihtoivat muutaman sanan, ja sitten Tomi laski luurin.

Photobucket

Auringon noustua perheen pienimmät ja Melissa ryntäsivät nälkäisinä keittiöön. Tomi oli valmistanut erikoislaatuista munakastaan. Lesliellä oli suden nälkä, ja ahmikin munakasta minkä kerkesi! Leslie! Muistahan käytöstavat, eikös juu?! :D

Photobucket

"Kulta, minä olen päättänyt ottaa työtarjouksen vastaan! Tilasin jo muuttoautonkin, kaikki on valmista..." Melissa tiputti haarukan lautaselleen ja oli hämillään. Heidän elämäänsä tapahtuisi pian muutos.

 

SUMMERVALLEYN KUNNASSA! Osoitteessa Boulevard 1. (Katso (kun ilmestyy) taloesittely laatikoista: Talo 4!!!)

Photobucket

"Pelaaja nmro #15 valmistautuu, keskittyy ja heittääää!" Melissa selosti Leslien buuatessa vieressä.
SummerValley oli kaunis kunta, joka sijaitsi aivan merenrannalla. Marblet olivat (tai oikeastaan Tomi oli) ostaneet talon aivan merenrannalta, johon tuuli pääsi viilentämään lämmintä meri-ilmastoa. Perheen talon takapihalla oli suuri koripallokenttä, jossa Melissa paraikaa yritti koria, mutta epäonnistui :P

Photobucket Photobucket

Oscar ja Tomi katsoivat Melissaa nolostuneena. "Hei mutsi, mä veikkaan että sun sihti ei oo oikeen kohdallaan!..."

Photobucket

Jonkin ajan kuluttua kaksosetkin pääsivät kokeilemaan taitojaan. Lucas buuasi minkä kerkesi, kun Leslie yritti kolmatta koriaan. "Hei systeri, eiköhän tää oo mun heiniä!" Lucas vannotti, mutta Leslien heitto upposi koriin.

Photobucket

Talossa oli haluttu musiikkihuone, jossa Oscar pääsi hakkaamaan lempi instrumenttiaan: rumpuja!

Photobucket

Melissa kävi edelleen samassa työpaikassa kuin edellisessä kotikunnassaan, tosin nyt työmatka oli melkoisen pitkä. Perheeseen oli ostettu tila-auto, mutta Melissa suosi enemmän kimppakyytiä.

Photobucket

Oscar oli isänsä kehotuksesta miettiny kampukselle menoa vielä syvemmin, ettei vain tekisi väärin hetken mielijohteesta. Päätös oli edelleen kuin ennenkin: Hän tahtoisi lähteä kampukselle ja yrittää parhaansa! Oscar soitti Academia Simulumiin ja kyseli stipendiä. Oscar sai kuin saikin stipendin kuntonsa ansiosta.

Photobucket Photobucket

Tomi oli katsastamassa uuden talon autotallia, kun Oscar käveli paikalle hieman epäröiden. "Mä oon miettiny sitä kampukselle menoa syvemmin, ihan niinku sä sanoit, ja oon edelleen sitä mieltä, että mä haluun mennä sinne, ja että mä kyl pärjään!" Oscar vakuutteli isäänsä. "Niin minä vähän arvelinkin, ei tuon ikäisen pojan päätä käännä mikään! Sinun on parasta lähteä nyt, kun äitisi on vielä töissä. Hän ottaisi asian liian raskaasti!"

Photobucket

"Kiitti faija! Kiitti! Et tuu pettymään! Vielä musta tulee ansioitu ihminen työelämässä! Mä lupaan!","No niin poika, menehän hyvästelemään Leslie ja Lucas!" Tomille tilanne oli herkkä, mutta ymmärsi poikansa halua lähteä. Tomi oli nuoruudessaan aivan samanlainen.

Photobucket Photobucket

"Heippa isoveikka! Me tullaan Lucasin kanssa kohta perässä!" Leslie nyyhkytti veljensä olkapäätä vasten halatessaan. Lucas otti asian rennommin ja halasi veljeään kuin ennenkin. 

Photobucket

Ja niin kampukselle vievä taksi hävisi näkyvistä. Mitenköhän Melissa mahtaa reagoida?

Photobucket

Leslie oli ottanut veljensä lähdön melko raskaasti. Ruokapöydässä ollessaan hän kertoi isälleen mielialastaan. "Iskä hei, mua surettaa ihan hirmusesti kun Oscar lähti! Mä haluun et se tulee takas.. ilman sitä täällä kotona on outo tunnelma.." Leslie oli surullinen, ja liikutti etusormea pöydän kulmaa vasten. Tomi lohdutti tytärtään minkä osasi.

Photobucket

Tomi keksi mahdollisen ratkaisun Leslien surulle, ja soitti paikalliseen eläinadoptio palveluun. Palvelusta luvattiin tuoda koiranpentu kello neljään mennessä. "Kiitos! Näkemiin!"

Photobucket

Pian Boulevard kadulle kurvasi poliisiauto, jonka kyydissä olisi perheen uusi koiranpentu, nimeltä Maks.

Photobucket Photobucket

"No sinähän olet vallan veitikka! Odotas kun pikku-emäntäsi näkee sinut! Hän ihastuu ikihyviksi!" Maks oli pirteä pikku koiranpentu. Mitäköhän rotua se on?

Photobucket

Ja todellakin, Leslie ihastui Maksiin ikihyviksi! "Voi kun oot söötti! Mä huolehdin susta hyvin! Mä lupaan!" Se oli varmaa, Leslie oli todella eläinrakas.

Photobucket

Melissa palasi töistä iloisin mielin. Työmatka ei tuntunut kovin pitkältä, ja töihin oli tullut uusia työkavereitakin, joita Melissa saisi opastaa ensimmäiset viikot.

Photobucket

Yksi uusista poliiseista oli tämännälöinen miekkonen (jonka nimeä en muista -_-'). Ja tuo mies tulee kyllä Marblen sukuun, ennemmin tai myöhemmin! Sen takaan!! ;D

Photobucket

Melissa kertoi työkumppanilleen virkasalaisuuksia, joista voisi olla hyötyä hänelle seuraavien työviikkojen aikana. Jaa että mitä ne työsalaisuudet oli? :) No en minä kerro, nehän on työsalaisuuksia! Jos kerron, Melissa joutuu pidättämään sinut :'(

Photobucket

Maks oli kotiutunut Marblen perheeseen oikein mainiosti. Maks rakasti yli pehmeää nukkuma paikkaansa, jossa saikin kunnon koiran unet!

Photobucket

Tomi oli kertonut Melissalle Oscarista. Tottakai Melissa oli kovin ikävystynyt, mutta ymmärsi tilanteen lopulta, ja liittyi pelaamaan Tomin kanssa tikanheittoa.

Photobucket

Illalla Leslie ja Lucas katsoivat yhdessä televisiota. "Arvaas mitä?! Minäpä sain koskea sen kaverini barbiin! Ai että sen barbin kutrit olivat pehmeät, ja iho niin sileä!"

Photobucket

"Hööh, minä en ole edelleenkään saanut nähdä niitä Action Maneja. En edes vaikka tarjosin pojalle karkkipussin ja pierutyynyn.. Ehkä minusta tosiaan tulee jtn vaarallista säteilyä..." Mutta ei se niin ollut ;)

Photobucket

Illalla oli kaksosten aika täyttää vuosia. Ensimmäiseksi oli Leslien vuoro.

Photobucket

"Hmm.. Minä toivon samanlaista barbia kuin sillä kaverillani ja ja.. Toivon että minusta tulee kaunis!" Ja sitten kynttilät sammuivat. Sitten oli Lucasin vuoro.

Photobucket

"Minä toivon että minusta tulee joskus maailmalla kulkeva arvostettu seikkailija!" Ja sitten sammuivat Lucasinkin kynttilät.

Photobucket

Tässä kaksoset muodonmuutoksen jälkeen. Ja laitanpa heistä tähän tietojakin.

Leslie on perhetavoitteinen ja tykkää hyvä kuntoisista miehistä, joilla olisi vaaleat hiukset! Hän taas ei voi sietää miehiä, jotka pitävät lakkeja päässä. Leslie on horoskoopiltaan Jousimies: Sottaisa 2, Ujo 3, Toimelias 9, Leikkisä 10 ja kiltti 10.

Lucas on tietotavoitteinen (JES!) ja tykkää karismaattisista ja vaalea hiuksisista naisista, mutta ei pidä parfyymin tuoksusta. Lucas on horoskoopiltaan Kaksonen: Sottaisa 2, Menevä 10, Toimelias 9, Vakava/Leikkisä 5 ja kiltti 7.

Photobucket Photobucket Photobucket

Nyt kun kaksoset kasvoivat teini-ikään, he tarttuivat musiikkihuoneessa oleviin instrumentteihin ja alkoivat soittaa jazzia Tomin soittaessa rummuilla. Leslie omaksui sähkökitaran olevan hänen heiniään, kun taas hieman taiteilija sieluinen Lucas tahtoi soittaa lempeää bassoa.

Photobucket

Melissa oli rakastunut Maksiin, ja lässytti tälle kuin pienelle vauvalle. "Hjuu juu.. mamin pikku mussukka jhuu!" Maks rakasti korvien nuolemista, varsinkin Melissan korvat maistuivat hyvälle ;D


ACADEMIA SIMULUMILLA! Simulumkatu 4 (Katso (kun ilmestyy) opiskelijakämpän kuvat laatikosta: Opiskelijakämppä 1!!)

Photobucket

Heti saavuttuaan halutulleen kämpälle, olin pistänyt Oscarin pieneen muodonmuutokseen, jossa muuttui nyt lähinnä vaatteet. Hiuksia hän ei suostunut leikkaamaan, vaikka kuinka yritin lahjoa ;P
Paikka oli ollut aivan Oscarin odotusten mukainen, ja oli innoissaan tulevista fuksivuosista! Ties mitä ne toisivat mukanaan! :D

Photobucket

Ilman pääainetta ei kampuksella opiskella, joten päättipä Oscar tarttua luuriin, ja rimpautti rehtorille ja valitsi pääaineekseen valtio-opin. Oscar tahtoi tulevaisuudessa armeijan alalle.

Miten perheen elämä sujuu ilman Oscaria? Päättävätkö Lucas ja Leslie lähteä veljensä perään kampukselle, vai toteavatko olevansa siihen liian arkoja? Ja minkälainen koira Maksista todella kasvaa?

Ja ne selvitetään tulevassa osassa, johon taas voi mennä aikaa. Nyt on alkamassa minulla koeviikot, jotka rajoittavat huomattavasti aikaa, entisestään, joten uutta osaa ei kauhean nopeasti kannata alkaa odottaa!
Toivon kivoja kommentteja, aivan niinkuin olenkin jo ennen saanut, kiitos niistä kaikille! :)) Kivat kommentit auttavat innostamaan kirjoittamaan tätä vieläkin :)!

Heissuli vei kaikille! Ja hyvää talven jatkoa! ;))