Noh, edellisen menneisyys osan ilmestymiseen on kulunut jo ikuisuus, joten muistin tehdä nyt tämän seuraavan osan :) Näitä menneisyyksiä ei tämän jälkeen ole tulossa kuin yksi, joten nauttikaa minkä voitte, viimeisiä viedään! ;D

 

Photobucket

Melissan kasvettua teiniksi, asiat tuntuivat vain pahenevan. Yleensä Greg oli jättänyt Melissan rauhaan, mutta nyt hän huusi ja jankutti tytölleenkin. "Khuules tyttö *hik*, okhei, ehkä olen juoppo, shelvä, mutta *hik* on minullakin tunteet, tajuatkosh? No shaakutti, ette te naiset mitään tajua!!" Greg jankutti Melissalle täysin tarpeettomista asioista, jotka olivat alkaneet toistua melkein päivittäin. Noina päivinä Melissa sulki kasvonsa kämmeniinsä ja kuvitteli olevansa muualla..

Photobucket

Teini-ikä oli tuonut Melissalle tullessaan myös temperamenttisuutta, tyttö tykkäsi tehdä jekkuja vanhemmilleen. Tässä kuvassa Melissa oli laittanut jääkaappiin pihalta löytäneensä rotan, ja kun Greg aukaisisi jääkaapin..... "Psst, äiti katsohan tätä..." Ja sitten alkoi kuulua vimmaista karjuntaa, kun rotta oli tarrautunut vihaisena Gregin sormeen kiinni. Gregin suusta pulppusi kaiken maailman kirosanat ja vannomiset, jotka nyt jätän suosiolla kertomatta... 

Photobucket

Vaikka Greg oli vihainen ja alkoholisoitunut mies, oli hän silti Melissan isä, ainoa ja oikea. Melissa tiesi, että sisimmältään isä oli kiltti ja ymmärtäväinen, mutta alkoholi oli pahasti sekoittanut miehen pään, joten sitä herkkää sisäpuolta harvoin sattui huomaamaan. Melissa oli kuitenkin huomannut, että joka kerta laitettuaan isälleen paahdettuja voileipiä, miehen silmät kirkastuivat, ja tuntui, kuin kaikki ongelmat olisivat hänessä kaikonneet. Noina hetkinä Melissan oli antoisaa jutella isänsä kanssa..

Photobucket

Melissa pystyi koska vain juttelemaan äidinsä kanssa, mutta jotenkin Melissasta tuntui, että hänen äitinsä oli alkanut vaipua omiin ajatuksiinsa... "Äiti hei, missä se toinen saippua on? Se roosan värinen?","Mmm...Kinkkua on pakasteessa, ota sieltä..." Melissan äiti todellakin oli muuttunut hajamielisemmäksi ja hiljaisemmaksi. Ei tosin mikään ihme, hän kun joutui usein miehensä hakkaamaksi. "Voi äiti..." Melissa ajatteli..

Photobucket

Melkein jokaisen viikonlopun lauantai oli vihan täyteisin koko viikosta, Carola ja Greg olivat jälleen toistensa kurkuissa kiinni. Tälläkertaa tilanteen oli laukaissut se, kun Greg oli kaivellut roskakorista ruoan jäämiä, koska ei erityisemmin pitänyt vaimonsa munakkaasta. "Vai ei minun munakkaani sinulle kelpaa?!" Carola huusi vimmatusti. Munakas oli hänelle aina herkkä kohta...

 Photobucket

Melissan menneisyys ei ollut kuitenkaan täynnä vihaa ja vainoa, vaan hänellä oli myös onnellisia päiviä, kun sai viettää laatuaikaa parhaanystävänsä Elijahin seurassa. Melissa ja Elijah olivat tavanneet toisensa koulun ensimmäisellä luokalla, ja olivat siitä asti olleet erottamattomia.

Photobucket

Elijah oli ystävällinen ja melko ujo poika, jolle saattoi uskoutua ja kertoa mitä syvimmät surunsa. Melissa oli usein saanut mielelleen helpotusta, kun poika oli niin ymmärtäväinen, ja tahtoi auttaa Melissaa. Elijah oli myös kovia kokenut, sillä hänen vanhempansa olivat kuolleet jo kun hän oli vauva. Siihen aikaan rutto oli pyyhkäissyt koko asuinalueen ylitse, jolloin monet olivat sairastuneet ja kuolleet. Elijah oli yksi niistä, jotka olivat selvinneet. Sittemmin poika on asunut mummonsa Monan luona, kaukana lehtimetsän keskellä.

Photobucket Photobucket

Yhdessä kaverukset istuivat usein lempipuunsa juurella ja juttelivat niitä näitä. Elijah usein ilahdutti Melissaa kertomalla koiransa Lennyn kommelluksista, kun taas Melissa kertoi kepposistaan vanhemmilleen. Nämä olivat ne suosituimmat puheenaiheet, mutta Elijahilla ja Melissalla oli myös paljon muuta puhuttavaa, joka koski...

Photobucket

... rakkautta! Totta tosiaan! Elijah oli Melissan ensimmäinen rakkaus! Usein he salaa vilahtivat illan hämärtyessä lempipuunsa juurelle, ja suutelivat ja hellivät toisiaan.  

Photobucket

Melissa suhtautui itsensä vartaloon melko tyynesti, vaikka lapsen vartalon muuttuminen aikuisemmaksi onkin melko tradigaalinen muutos useimmille! Usein Melissa ihasteli muotojaan, ja toisinaan hämmästelikin, eikä välillä malttanut odottaa, mitä uusia puolia aikuisuus hänessä toisi tullessaan.

Nohnih :) Siinäpäs meni sekin osa nyt sitten :)) Ensijaksossa käsitellään Melissan muuttumista aikuiseksi! :)