Täällä se odotettu 2. osa sitten on! :) Kiitos kaikille kommentoijille, on aina piristävää kun saa kommenttia! Ladatuista haluan sen verran sanoa, että ennen kuin kyselette, katselkaa linkkilistani lävitse ja sitten voitte kysyä minulta. Olen niin huono muistamaan ladattuja :/ Mutta yritän aina muistella kun se on tarpeen :)! Ja vielä yksi sanananen; Perhe muuttaa tässä jaksossa uuteen taloon ja tästä talosta onkin sitten esittely extroissa: 2. talo!

Photobucket

Melissa oli alkanut voida pahoin muutaman viikon kuluttua häistä. Ei, se ei ollut mitään vatsatautia, nyt oli kyseessä kyllä aivan joku muu kuin tarttuva tauti...

Photobucket

Melissa tahtoi yletä lainvalvonta urallaan eteenpäin ja koska hänellä ja Tomilla ei ollut vielä varaa ostaa kuntolaitetta, heidän oli tyydyttävä hyppynarulla hyppimiseen.

Photobucket

Niinkuin jo mainitsin, pariskunnalla oli kova puute rahasta, jota saatiin helpotettua kaivamalla aarteita takapihalta. Touhu sattui vain olemaan melko raskasta ja mahdollinen osuminen maan alla olevaan vesiputkeen hidasti kaivamista...

Photobucket

"Voi ei, ei taaas!","Kulta se on vain vettä, kaiva nyt vain!" Melissa oli osunut vesiputkeen jo kolmannen kerran, mutta Tomi ei kertaakaan.

Photobucket

Kaivaminen sai jäädä sikseen, koska Melissan oli mentävä töihin. Melissa odotti innolla mahdollista ylennystä passipoliisiksi.

Photobucket

Tomi oli jäänyt takapihalle kaivamaan aarteita, joka tuottikin tulosta yön hämärillä tunneilla. Muutaman lapion iskun jälkeen Tomi oli osunut johonkin kovaan, joka ylös kaivamalla paljastui aarrearkuksi, jonka arvo oli peräti 5000 simoleonia! Se oli suuri helpotus pariskunnan tilille!

Photobucket

Joka kerta kun Melissa oli töissä, Tomi päästi sisäisen lapsensa valloilleen ja teki kaikenlaista epäsoveliasta. Yksi näistä oli tuhnujen päästäminen ilmoille ruokapöydän ääressä. Nuorimies! Nyt hieman ryhtiä touhuun!

Photobucket

Työpäivä oli ollut todella palkitseva, sillä Melissa toden totta sai ylennyksen passipoliisiksi. Melissa oli todella iloinen saavutuksestaan, vaikka terästitaaninaisen titteli olikin vielä monen kiven heiton päässä.

 Photobucket

Muutamien arkipäivien jälkeen Melissan pahoinvoinnille ja vatsakivuille oli löytynyt syy; hän oli raskaana. Tomi oli kovin utelias mahan sisällä olevasta asukista. "Siellä on mukava olla mamin masussa." Nyt kun heillä oli jo jonkin verran mammonaa, he päättivät rakennuttaa uuden talon. (kts. extroista 2. talo!)

UUDESSA TALOSSA...

Photobucket

Uusi talo valmistuikin melko nopeasti ja pariskunta sai asettua aloilleen. Nyt heillä oli enemmän tilaa itselleen, sekä uudelle perheenjäsenelle. Tomi oli bongannut maalaustelineen eteisestä ja alkoikin maalaamaan saman tien. 

Photobucket

Päivät kuluivat uudessa talossa melko rattoisasti. Melissa oli alkanut potemaan kovaa väsymystä ja nukkuikin suurimman osan päivästä.

Photobucket 

Ruokatuokioilla pariskunnan oli hyvä keskustella tulevasta perheenjäsenestä. "Kulta, nyt kun meille tulee vauva, meidän pitää pitää enemmän yhtä; auttaa ja tukea toisiamme entistä enemmän. Vauvan hoitaminen on melkoisen raskasta, ainakin sen perusteella mitä olen kuullut.","Tottakai kulta, kyllä sen jo tiedän. Olen täysin valmis pitämään huolta sinusta ja lapsesta, siitä voit olla varma!"

Photobucket

Melissa rakasti lukemista olohuoneessa kynttilöiden valossa. Illat sattuivat olemaan melko hiljaisia, koska Tomi raatoi töissä.

Photobucket

Mutta turhaan hän ei ollut raatanut, sillä hän yleni keittiö mestariksi! Palkka oli nyt jo yli tuhannen simoleonin, joka takasi paaaaljon helpotusta talouteen.

Photobucket

Kauniina syksyaamuna Melissan masu oli pompannut suurimpiin mittoihinsa; vauvan syntyminen oli lähellä. "Kukkuu, täällä isiliini!" Melissaa huvitti Tomin höpötykset vatsalle.

Photobucket

Eräänä iltana Melissan istuessa olohuoneessa, päätin hieman keskustella hänen kanssaan.
"Kas hei Melissa!","No hei!","Miltä nyt tuntuu? Tarkoitan vain kun synnytys on niin lähellä ja vauva on sinun ensimmäisesi?","Tiedätkö, en osaa sanoa tuohon juuri mitään.. Odotan toki että vauva syntyisi jo, että pääsisin tottumaan elämiseen uuden perheenjäsenen kanssa.","Sehän on selvää! Mutta juu.. Jatka rauhallista iltaasi, minä siirryn nyt tänne ruudun toiselle puolelle. Hyvää jatkoa ja tsemppiä!","Selvä ja kiitos!".

Photobucket

Tomi ei ollut unohtanut vaimonsa kauneutta, vaan imarteli ja helli tätä minkä kiireiltään kerkesi. "Ohh, no mutta Tomi...!" Kuului yleensä makuuhuoneen puolelta.

Photobucket

Syksyisenä iltana se sitten alkoi; nimittäin synnytys! Tomi oli ollut päivätorkuilla, koska oli niin väsynyt työpäivästään, mutta eipä kerennytkään kauan nukkua, kun lastenhuoneen puolelta alkoi kuulua tuskallista kirkunaa! "Kultaaa! Nyt se alkaa!!","No voi palsternakka sentään!" Tomi kauhistui.

Photobucket

"Ngghh, ttssaiijjaij!","Hyvin menee kulta! Hengitä sisääääään ja ulooooos! Sisääään ja ulooooos!" Tomi neuvoi vierellä.

Photobucket

Muutaman hengen vedon kuluttua Tomille ja Melissalle syntyi esikoinen; poika nimeltä Oscar! Oscar peri isänsä ihon, vanhempiensa mustat hiukset, sekä äitinsä silmät.

Photobucket

Oscar on todella söötti! ^^

Photobucket

Seuraavien viikkojen aikana molemmat, sekä Tomi että Melissa, opettelivat vanhemmuutta! Melissan vastuussa oli suurimmaksi osaksi Oscarin kylläisenä pito.

Photobucket

Juuri ennen nukkumaan menoa, Tomi ja Melissa pitivät jälleen juttelu tuokion. "Rakas, en ala nyt mitenkään kiertelemään tätä asiaa, vaan sanon sen suoraan; Minä tahdon lisää lapsia!","Onko näin?" Melissa leperteli ja iski silmää ja sitten...

Photobucket

...noh... Tehtiin lisää lapsia! :D

Photobucket Photobucket Photobucket

Viikot sujuivat Oscarin kanssa melko vaivattomasti. Joskus he saattoivat valvoa koko yön Oscarin itkiessä, joskus he saattoivat nukkua koko yön rauhassa Oscarin tuhistessa kehdossaan. Kaikki hoitotoimet sujuivat jo kuin vettä vain, ja he olivat tyytyväisiä vanhemmuudestaan!

Photobucket

Tomi oli toivonut jo jonkin aikaa, että tulisi todella hyvään kuntoon. Television edessä vietetyt jumppatunnit tuottivat tulosta ja kunto nousi kerralla korkeuksiin! (Tuo toinen silmä on aika raastava x))

Photobucket

Talouteen hankittiin teleskooppi, jolla he pystyivät kohentamaan loogisia taitojaan, joita tarvittiin kummankin työssä. Varsinkin Melissa oli varsin kiinnostunut tähtitaivaan ihmetyksistä!

Photobucket

Tomi oli alkanut tuottaan varsin laadukkaita maalauksia, joista saatiinkin mukavasti mammonaa. "Kulta, sinustahan tulee pian taidemaalari! Ettei vain taidekärpänen olisi pistänyt?" Melissa jutteli keskittyneelle Tomille samalla syöttäen Oscaria. "Heh heh, keskity sinä vain nyt Oscariin."

Photobucket

Melissa alkoi taas oireilemaan samanlailla kuin raskauden alussa, se merkitsee sitä, että kohta tulee vauveleita talooon! :D

Photobucket

Roskia ulosviedessään Melissan oli pitänyt jo pukea lämpöisen talviasunsa, koska ilma oli niin hyisevä. Talvi teki tulojaan.

Photobucket

Jälleen Melissan yksin ollessa päätin jututtaa häntä. "Hei taas Melissa! Mitä arkeen kuuluu?","Kiitos oikein hyvää! Odotan lääkärin mukaan kaksosia, joka on aivan ihanaa ja Oscarinkin kanssa menee jo niin helposti ja mukavasti! Elän elämäni onnellisinta aikaa, se on selvää!","Hienoa että asiat ovat niinkin mallillaan, palailen taas ruudun toiselle puolelle, sano terveisiä Tomille!","Sanon, hei hei!"

Photobucket

Töistä tullessaan Tomi meni suorinta tietä Melissan luo ja tarkisti vatsan mittasuhteet. "Hetkinen! Vatsahan on kasvanut!","No niinhän se on kulta, me saamme kaksoset!" Ja siitä seurasi Tomin monen tunnin hurraahuudot!

Photobucket

Hurraata huudettiin myös illalla, koska Oscarin oli aika kasvaa. Tomi sai kunnian saattaa Oscarin taaperoikään, kun Melissa taas huhtoo taustalla ropellin mikälie kanssa :P.

Photobucket

Oscarista kasvoi todella söötti!! ^^

Photobucket Photobucket

Tomi opetti seuraavien viikkojen aikana Oscarille puhumisen ja potalla käymisen taidon!

Photobucket Photobucket

Oscar osoittautui melko rääkyväksi taaperoksi, mutta totuttuaan kehtoon, Oscar tykkäsi leikkiä siellä paljonkin itsekseen.

Photobucket

Melissa opetti Oscarille kävelemistä, joka osoittautuikin aika haasteelliseksi, mutta jonka Oscar lopulta oppi.

Photobucket

Talvi oli saapunut ja lunta tuprutti taivaalta.

Photobucket

Oscar osoittautuikin melko taitavaksi ksylofonin kanssa ja soittikin sitä vallan mainiosti; punaisia nuotteja ei tullut lainkaan! Hyvä Oscar!

Photobucket

Hyisenä talvi-iltapäivänä Melissa jutteli Tomin kanssa olohuoneessa. "Kulta, minusta tuntuu että synnytys alkaa kohta, vatsani on niin kovin kipeä...","Hysst! Sieltä tulee kokki-kanavalta dokumentti kananmunista! Ohjelmassa perehdytään kysymykseen; Kumpi tuli ensin, muna vai kana?" Television katselu ei jatkunut pitkään, sillä...

Photobucket

...Melissan synnytys alkoi kovien supistuksien kera!

Photobucket

"Ääärhh! Nyt jäi dokumentti katsomatta!","KULTAAA?!","Oh anteeksi, hengitä sisääääään ja uloooos!"

Photobucket

Pian Melissalle ja Tomille syntyi Oscarin lisäksi kaksoset; Lucas Marble (Tomin käsivarsilla) ja Leslie Marble (Melissan käsivarsilla).

Miten elämä kaksosten kanssa sujuu? Miten Oscar vastaanottaa uudet sisaruksensa?

Huh! Sainpas kirjoitettua! Lääh puuh... Käsivarsi ihan kipeänä :P No oli se sen arvoista! :D Ja eikun kommenttia tulemaan, ja muistakaa katsoa extroista tämän 2. talon esittely! Heissuli vei!<3