Noniin, sainkin tämän osan valmiiksi odotettua aikaisemmin, hyvä niin! :) Lupailin viime jaksossa että seuraavasta (eli tästä) jaksosta tulisi extra pitkä jakso, mutta en nyt tiedä onko tämä "extra" pitkä jakso, mutta jonkusen pitkä ainakin! :)
Koulut alkaa kohta, joten Marblejen päivitys tiheys pitkistyy, mutta en missään nimessä lopeta kirjoittamista, elkää peljätkö! :D Mutta nyt, pitemmittä puheitta tämän jakson pariin! Enjoy! (ps. jätäthän kommenttia? :))

Photobucket

Marblen perhe oli sopeutunut uuteen taloonsa odotettua paremmin. Oscar oli kiertänyt talon läpi ja todennut tomerasti "Tämä on koti!" Oscar noteerasi pihassa olevan leikkivempeleen -olkoon nyt vaikka härveli- ,jossa vemppuikin kuin viimeistä päivää!

Photobucket

Kaksosetkin saivat oman huoneen, jossa ne voisivat rauhassa makoilla ja köllöttää. Pian olisi kuitenkin kaksosten aika kasvaa taaperoiksi.

Photobucket

Oscar oli selvästi luovuudesta innostunut, koska hänet saattoi pongata soittamasta pianoa jos kuinka monta kertaa! Ja hyvin hän soittikin! Bravo!

Photobucket

Voimistelu, saatika sitten baletin alkeet eivät innostaneet Oscaria, ei sitten millään. Silti hän sitä teki, koska Tomi kertoi sen olevan erittäin hyödyllistä nivelille ja yleiskunnolle. "Eiku.... eiku.... eiku...." Askeleet eivät oikeen menneet miten piti ja sen saattoi huomata Oscarin eikuttelusta.

Photobucket

"Hyvä poika.. phuuuh... juuri noin... Kuntoillaas nyt hetkinen, nit sit voidaan loikoilla loppu päivä.. huh huh..." Tomi kannusti polkiessaan kuntopyörää kuin riivattu.

Photobucket

Kuntoilun loputtua Oscar keksi mennä ulos puhaltamaan saippuakuplia. Ulkona oleva sää ei oikein suosinut sitä leikkiä, koska tuuli puhkaisi kuplat melkein heti..

Photobucket 

Illalla sitten koitti odotettu kaksosten syntymäpäivät! Ensiksi kasvoi Lucas, josta...

Photobucket

... kasvoi söpsykkä pikku taapero!

Photobucket

Sitten kasvoi Leslie, josta myöskin...

Photobucket

... tuli todella suloinen taapero!

Photobucket Photobucket

Seuraavien päivien aikana kaksosille opetettiin vuorotellen potalla käymistä. Lucasilta sen omaksuminen kävi paremmin hänen keskittyessä kunnolla, kun taas Leslie unelmoi ja silitteli pottaa hellästi.

Photobucket

Melissalla oli aina välillä aikaa kuntoilla, kun kaksoset leikkivät olohuoneessa omia leikkejään. Pian hänestä tulikin varsinainen muskeli-mamma, lihakset kuin kivet! ;) "Kappas vain! Jos näillä ei yletä lainvalvonta uralla, niin ei sitten millään!" Melissa oli toiveikas.

Photobucket Photobucket

Taaperoita oli välillä vaikea hallita, koska ne saattoivat kontata milloin vessaan läträämään potalla, milloin kiskomaan olohuoneen verhoja maantasalle, joten Melissan oli aika ajoin laitettava heidät kehtoihin rauhoittumaan. "Olkaas kiltisti nyt, niin pääsette pian taas pois kehdoista.."

Photobucket

Kaksosten laittaminen syöttötuoleihin osoittautui kaikista vaikeimmaksi! Varsinkin Leslien laittaminen tuoliin oli todella hankalaa; tyttö rimpuili minkä jaksoi. "Leslie, nyt kunnolla! Äitillä on ollut jo muutenkin hieman raskas päivä.. noniin.. kiltisti nyt.." Toden totta. Työpäivät olivat muuttuneet Melissan työpaikalla raskaammiksi, koska rosvojen määrä oli alkanut yhtäkkiä nousta.

Photobucket Photobucket

Melissa pääsi pian lepäämään, kun Tomi saapui töistä. Hänen työpäivät olivat rentoja, joten hänellä jäi aina runsaasti energiaa kaksosille.

Photobucket Photobucket

Jopa niin paljon energiaa, että jaksoi opettaa Lucasia kävelemään. Parempi nyt kuin myöhemmin.

Photobucket

Melissa oli hyper iloinen tultuaan töistä. Hän kailotti saamaansa ylennystä perheelleen. "Hei kuuulkaa! Äitipä sai ylennyksen rikospoliisiksi! Kavahtakaa naapuruston roistot, Melissa on täällä!"

Photobucket

Oscar ei ollut yhtä innoissaan tultuaan koulusta. Hänen arvosanansa eivät nousseet millään... Mahtaakohan Oscarilla olla lukihäiriö?...

Photobucket

Tomi oli onnistunut opettamaan Lesliellekkin kävelemisen taidon. Tyttö käveli hyvin, joskin hieman hoiperrellen.

Photobucket Photobucket

Oscari oli kertonut Melissalle ongelmistaan koulussa. Oscarilla oli vaikeuksia ymmärtää tekstejä ja lukeminenkin oli hankalaa. Onneksi Oscarilla oli niinkin hyvä äiti kuin Melissa, joka auttoi poikaansa minkä pystyi. "Ei hätää kultaseni, katsos nyt vain ajattelet sen laskutehtävän sillätavalla, että..." Melissa opetti mahdollisimman helpolla tavalla. Pian rästitehtävät saatiin tehtyä.

Photobucket

"Voi kiitti äiti! Susta on tosi paljon apua! Kiitti!","Ei tarvitse kiitellä. Äiti auttaa aina kun on tarpeen! Siitä ei tarvitse huolehtia, ja kyllä ne kouluasiatkin alkavat pikkuhiljaa järjestyä, älä huoli.."

Photobucket

Vaikka Lucas oli oppinut käymään potalla, välillä hän unohti kovan vessa hätänsä leikkiessään Leslien kanssa, ja hänet joutui pesemään perin pohjin. Pesijä sattui tässä tilanteessa olemaan Melissa, joka oli aivan uupunut päivän tapahtumista. Ja sen kyllä huomaa Melissan katseesta.. :/

Photobucket

Onneksi seuraavana päivänä koitti kaksosten syntymäpäivät. Kaksosten kasvaessa lapsiksi, heistä ei tulisi olemaan niin kova työ, kuin nyt taaperoina oli. Kaksoset olivat oppineet kaikki tarvittavat taidot, joita tulisivat tarvitsemaan elämässään. Tälläkertaa ensiksi täytti Leslie, josta...

Photobucket

... kasvoi suloinen tytteli, jossa on paljon samaa näköä kuin Melissassa oli pienenä! (Melissan näette pienenä katsomalla kohdasta: Melissan menneisyys -osa1.)

Photobucket

Seuraavaksi iskän käsivarsilla kasvoi Lucas poika.

Photobucket

Tästä huomaa Oscarin ja Leslien samannäköisyyden! ^^ Sisarukset katsoivat innoissaan Lucaksen kasvua.

Photobucket

Ja tässä he nyt sitten ovat! Marblejen kova kolmikko! Vasemmalta lähtien: Lucas, Leslie ja Oscar. "Wooh, mä oonkin vahvin!" Oscar pullisteli. "Joo, mut mä oonkin hauskin!","Ja minä kaunein!" Lucas ja Leslie kertoivat ylpeinä.

Photobucket

Lapset tulivat todella hyvin keskenään ja he rakastivat yhdessä leikkimistä etupihan härvelissä.

Photobucket

Koitti jälleen koulupäivä, joka oli Lucasin ja Leslien ensimmäinen. Leslie oli aivan mahdottoman innoissaan ensimmäisestä koulupäivästä, toisin kuin Oscar, joka inhosi koulunkäyntiä.. "Hei bussitäti! Minä olen Leslie, kukas sinä olet?" Leslie oli yli-innokas.

Photobucket

"Kulta, elämä on aivan täydellistä; meillä on kolme ihanaa lasta, ihana talo ja minulla on aivan ihana aviomies!","Ja minulla aivan ihana vaimo, ja vieläpä kaikkein kaunein!"

Photobucket

Pariskunta rakasti toisiaan yhä samanlailla, kuin tavatessaankin. Päivät olivat silti tulleet tylsemmiksi, nyt kun kaksoset olivat lapsia.

Photobucket

Onneksi välillä Tomi innostui soittamaan pianolla Jacksonin Thrilleriä. Melissa jorasi vierellä.

Photobucket

Ja tässä sitä thrilleri tanssia! ;D
"
'cause this is thriller, thriller night
And no one's gonna save you from the beast about
Strike
You know it's thriller, thriller night
You're fighting for your life inside a killer, thriller
Tonight..."

Photobucket

Muutaman kappaleen verran Melissa jaksasi jorata, kunnes syöksyi Tomin kanssa pihalle hurjaan tyynysota taistoon! Aivan kuin Melissa olisi imaisemassa yhtä sulkaa suuhunsa x) "sluuurp"

Photobucket

Pihaan tepsutteli pieni koira nimeltä Laakeri, joka ihmetteli Tomin ja Melissan leikkiä. "Hulluja nuo Marblet..." Ja sitten koira tassutteli tiehensä.

Photobucket Photobucket Photobucket

Kolmikko oli väsynyt päästessään koulusta. Leslie ja Lucas saivat odotetusti 7, ja Oscar 8,5. Melissan opetukset eivät ollut menneet ohi korvien!

Photobucket

Melissan kehotuksista huolimatta kolmikko suuntasi leikkimään yläkertaan, eivätkä alkaneet tehdä päivän läksyjä. Leslie innostui leikkimään turboveneellä, kun taas Oscar meinaa hukkua lelulaatikkoon :P

Photobucket

Pian he kuitenkin kaivoivat läksyvihkoset esiin, ja opiskelu saattoi alkaa. "Niin mitä se opettaja sano tosta omena tehtävästä? Pitikö ne omenat laskea yhteen vai vähentää?","Emmää vaan muista..." Lucas vastasi. Nyt olisi Melissan apu taas tarpeen!

Photobucket

Parin päivän päästä keittiöstä alkoi kuulua yhtäkkiä ihmeellistä musiikkia, joka osoittautui Oscarin kasvamis musiikiksi! Poika oli sitten päättänyt kasvaa ilman kakkua, no ihan miten vain! :D

Photobucket

Viimeiset sekunnit lapsena, ja sitten...

Photobucket

... hänellä alkaakin teini-iän aika!

 

Photobucket Lopuksi vielä hauska yhteiskuva Marblen tämän hetkisestä perheestä! :)

Onnistuuko Oscar saamaan 10 kouluarvosanaksi, vai romahtaako hänen koulumenestyksensä alemmaksi? Päättääkö Oscar lähteä kampukselle, vai toteaako hän, että paikallinen koulu on hänelle riittävä?  

No huh huh... Menipäs kauan... Kyllä se osa taisi sittenkin olla melkosen pitkä, koska sormet ovat aika puhki :P
Seuraavaa jaksoa saattekin sitten odottaa jonkusen aikaa, koska koulut alkaa aivan pian. Melissan menneisyys jakso tulee kuitenkin pian, joten pitäkäähän osien laatikkoa silmällä! ;D
Rakastan edelleen kommentteja, joten tiedätte mitä tehdä ;) Kiitos ja näkemiin!