Ajattelin aloittaa kirjoittamaan -tosin hyvin pienimuotoisesti- Melissan menneisyydestä. Osia tulisi jatkossa vielä muutama lisää, joten toivon, että tykkäisitte :) Saatte infoa millaisia Melissan vanhemmat todella olivat... Aloitan menneisyyden kirjoittamisen Melissan ollessa lapsi ja siitä eteenpäin. Ja tässä onkin nyt ensimmäinen osa. Photobucket

Melissan perheellä ei ollut koskaan oikein rahaa ja ne rahat joita heillä olivat, menivät vanhempien -Carolan ja Gregin- ryyppäämiseen.. Perhe asusti niihin aikoihin Akveduktikatu 12:sta, pienessä ja ankeassa talon kontturassa. Keskustan palvelut olivat kaukana, joten muonat ja muut tarvittavat saatiin hankalammin, kun ei edes kulkuvälineitä heillä ollut. Taksiinkaan heillä ei ollut jokapäivä rahaa.

Photobucket

Usein Carolan ja Gregin pystyi pongaamaan pihatiellä riitelemässä raha-asioista ja siitä, kuka saisi lähteä kävelemään yli 10km matkan päässä sijaitsevaan kauppaan. "Saakeli ukko sun kanssa! Sustakaan ei oo sitten mitään hyötyä! Aina sunkin tarttee ruveta jankkaan näistä asioista! Et vois ees kerran myöntyä johonkin, etkä aina aloittaa vänkäämistä..! Kato ny mitä teit taas, Melissa joutuu kuunteleen meiän riitaa, jonka SÄ aiheutit.. Voisit saman tien painua sinne mistä oot tullu!!" Melissa valitettavasti yleensä kuuli vanhempiensa riitelyt ja juoksi kyyneleet silmissä naapuriin, rakkaan ystävänsä Elijahin luokse.

Photobucket

"Miksei ne vaan vois olla hiljaa?! Mä inhoon äitiä ja isää!" Melissa itkusti juostessaan Elijahin luokse.
Nämä tapahtumat saattoivat toistua melkein jokainen päivä. Melissan kaveri Elijah, oli tärkeä henkilö Melissan lapsuus aikoina. Ilman häntä Melissa olisi ollut aivan yksin... (Elijahista tulee kuvia seuraavaan menneisyys osaan)

Photobucket

Sisällä riitely saattoi jatkua tuntikausia, muutaman viina pullon jälkeen... "*Hik* Helvetin ämmä.. Likkakin juoksee päivät pitkät naapurissa sen saakutin pojan luona.. *hik* Ei sustakaan oo äiteeks, ei sitten tippaakaan!","Minä sentään ruokin lapsen toisin kuin sinä! Niin, sinä se vain ryyppäät ja kasvatat kaljamahaasi, juokset naapureissa toisten naisten luona ja haiset sille helvetin viinallekkin koko ajan!!","Älä sinä nainen ala minulle keuhkoamaan!! Minä tuon perheen toimeentulon taloon käymällä töissä! *Hik* Sinuna pitäisin suuren suusi tukossa!!" Tosiaan, Carola oli työtön, mutta Greg kävi töissä paikallisessa tynnyri-tehtaassa. Työpäivien jälkeen hän ensimmäiseksi kiiruhti lähimpään kapakkaan, ja tuhlasi siellä puolet saamastaan palkasta viinaan, jonka jälkeen hoiperteli kotiin.  

Photobucket

Illantullen Melissan saapuessa kotiin, riitely jatkui jatkumistaan. Nyt Carolakin oli liittynyt juomis putkeen, ja oli hänkin nyt aivan umpi humalassa. Riitelyllä ei ollut enään päätä, eikä häntää.. "En kestä *hik* sinun haisevaa pärstääsi enään tippaakaan...*hik*","Senkun saakutti lähet *hik*, et kumminkaan pysty jättämään meitä tänne likan kanssa *hik*.." Carolan uhkaukset lähteä kotoa oli aina vain pelkkää uhkailua, hän ei tosiaan pystynyt lähtemään, ei hän pystyisi elättämään edes itseään. Ilman Carolaa Melissakin joutuisi hoitamaan kaikki asiat yksin, Greg kun ryyppäsi päivät ympäri.

 Photobucket

Melissa tiesi, että vanhemmilleen, varsinkaan Gregille, ei kannattanut purkaa sitä vihaa, joka kalvoi häntä joka ikinen päivä asuessaan kotona. Joskus hän vain ei enään pystynyt pitämään tunteitaan sisällä, vaan hän antoi tulla, Gregin selkäsaunan antamisista huolimatta. "Mä inhoan sinua! Mä inhoon koko tätä taloa! Isona musta ei tule niinkuin te, mä unohdan teidät! UNOHDAN!","Tyttö! Nyt pienempää suuta tai *hik* iskä hakee tuolta komerosta vyön ja antaa oikein kunnolla paukkua!" Sitten Melissa hiljeni ja meni huoneeseensa, sulki oven, ja lukitsi sen. Siellä hän saattoi olla turvassa ja päästää mielikuvituksensa valloilleen ja ajatella, että olisi kaukaisen maan prinsessa, jolla olisi rakastavat vanhemmat.

Photobucket Photobucket

Sillä aikaa vanhemmat saattoivat jatkaa rauhassa riitelyä olohuoneen ja keittiön puolella. Greg usein tökki Carolaa koppavasti ja moitti tätä minkä kerkesi humalaspäissään. Carola oli myöskin päihtynyt, ja usein viskasi viina lasinsa miehensä päälle. Siitä seurasi aina pahaa...

Photobucket Photobucket Photobucket

Usein Carolan kauniilla kasvoilla saattoi huomata kämmenen jäljen. Kyllä, Greg hakkasi usein vaimoaan, jokaisena kertana kun oli päihtyneenä. Carolalla oli myös vasemmassa silmäkulmassa arpi, jonka hän oli saanut Gregin huitaistessa häntä lapiolla yhtenä talvena. Carola lohdutti itseään avaamalla keittiön kaapin ja aukaistaessaan viinapullon korkin ja tyhjentämällä sen harvase ilta.

Photobucket

Melissa oli jo miltein tottunut tähän. Olihan se miltei jokapäiväistä. Tyttö leikki huoneessaan edesmenneen mummonsa antamalla puuhevosella, joka mielikuvituksen avulla saattoi muuttua uljaaksi yksisarviseksi joka joku kaunis päivä saattaisi Melissan pois tästä kauheasta riitaisasta loukosta.

Seuraavassa menneisyys osassa tavataan Melissan hyvä ystävä Elijah ja katsastellaan Melissan teini-ikää.