Heissan taas kaikille! :) Laitoin jo etukäteen 3. talosta esittelyn extroihin, koska Marblet muuttavat tässä jaksossa isompaan taloon! ;D Tästä jaksosta tuli hieman lyhköisempi kuin edellisistä, mutta seuraavasta jaksosta tuleekin sitten extra pitkä, I promise!<3

Photobucket 

"Tänään taitaa olla pikku-Oscarilla synttärit eikös vain? juu-u, on on.."

Photobucket

Ja tottahan se olikin, Oscarin oli aika siirtyä lapsuuden leikki-ikään Melissan saattelemana. Oscarilla ihanan innostunut ilme! ;)

Photobucket

Ja phuuuh, kynttilät sammuivat!

Photobucket

Oscarista kasvoi todella söpö poika, josta voin jo tässä vaiheessa sanoa, että hänessä on perijäainesta!

Photobucket

Oscar säntäsi uudelleen sisustettuun huoneeseensa ja kipusi parvisängylle. "Khehee, täältä kukaan ei saakkaan mua helposti aamulla nousemaan ylös.."

Photobucket

Lunta oli tupruttanut taivaan täydeltä, joka antoi mahdollisuuden tehdä lumesta kaiken maailman tekeleitä. Oscar oli pyytänyt äitiään tekemään kanssaan lumiukkoa.

Photobucket

"Kulta, siitähän tuli oikein hieno!","No jaa, mutta olisin kyl....."

Photobucket

Oscar ei kerennyt sanoa sanottavaansa loppuun, kun Tomi yllätti hänet lumipallon heitolla! Siitä jos mistä alkoi hirmuinen lumisota! Oscar sai vähän väliä osumia, kun taas...

Photobucket

... Tomi väisteli palloja kuin ammattilainen! Pian kummatkin väsyivät ja oli aika mennä nukkumaan.

Photobucket

Melissa oli herännyt aikaisin aamulla poimimaan tomaattisadon. Tomaatit oli istutettu hieman huonoon aikaan, jolloin ne kypsyivät hieman omituisena vuodenaikana; talvena. Tomaattisadosta saatiin kuitenkin ihan mukavasti mammonaa.

Photobucket

Kylppärin suihku oli alkanut vuotamaan ja ainoa joka sen korjaamiseen kykeni oli Tomi. Tomi taisteli suihkun kanssa tuntikausia...

Photobucket

Oscar ei ollut täysin tyytyväinen lumiukkoonsa, joten päätti päästää tämän päiviltään!

Photobucket Photobucket

Sekunnin sadasosan kuluttua lumiukko makasi pihalla yhtenä klönttinä. Oscarin ilmeestä päätellen teloitus oli onnistunut mainiosti.. :/

Photobucket

"Buuuu! Sehän oli todella hieno lumiukko? Äiti ainakin piti siitä kovasti..Voisitko rakentaa äidin mieleksi uuden?","No eihän täällä oo ees lunta!" Lumiukon suunnasta kuului. Oscar kiukutteli. 

Photobucket Photobucket

Melissan ja Oscarin kinastellessa ulkona, Tomi pinnisteli edelleen suihkun kanssa. Tomi ja suihku eivät toden totta tulleet toimeen, ja Tomilta meinasi pettää hermot, mutta onneksi sai suihkun viimein korjattua.

Photobucket

Melissan oli aika lähteä töihin. Ilmeestä päätellen hän vieläkin suri rakkaan lumiukkonsa kohtaloa, jonka löntti makaa juuri hänen päänsä takana. Ehkäpä kiireinen työpäivä auttaisi ajattelemaan jotakin muuta...

Photobucket

Samalla koitti myös Oscarin ensimmäinen koulupäivä. Tuttuun tapaan keltainen bussi kaartoi pihaan ja Oscar kipusi bussin kyytiin innoissaan.

Photobucket

Koulupäivä ei kuitenkaan sujunut Oscarin mielestä aivan odotetulla lailla, sillä hän sai numerokseen 7. "Äääääh..." Oscar voivotteli.

Photobucket

Tomi lupautui auttamaan Oscaria läksyissä. Alku kangertelun jälkeen kynä sauhusi jo siihen tahtiin, että ihme olisi, jollei koulunumerot alkaisi nousemaan! "Ja sitten sinun pitää ajatella että jos sinulla on kolme lasia vettä ja jos minä juon niistä yhden niin jäljelle jää...?"

Photobucket

Viimein läksyt saatiin tehtyä yhteisvoimin ja Tomi tarjoutui antamaan Oscarille kunnon keinutusta.

Photobucket

Ensimmäisten kiepautusten jälkeen Oscar tunsi vatsansa vellovan.. "Hei iskä, jos vaikka laskisit mut maahan.. tuli vähän huono oloooooo..." Oscar kehotti, mutta Tomi se vain pyöritti yhä hurjemmin.

Photobucket

Melissa oli saanut työpäivänsä päätökseen, mutta hänellä oli edelleen se sama ilme. Hän kun oli kuvitellut että Oscar olisi rakentanut uuden lumiukon, mutta pihalla lojui yhä se sama klöntti..

Photobucket

Lumiukon puuttumisesta huolimatta Melissa oli iloinen päästessään kotiin kaksostensa luokse. "No niin, juohan nyt Leslie..."

Photobucket

Tomi yhtälailla osallistui kaksosten hoitoon, vaihtamalla mm. niiden vaippoja ja...

Photobucket

... ja leikittämällä kaksosia. Usein Tomi sattui kyllä saamaan oksennus lastin päällensä, mutta se oli sen arvoista! ^^

Photobucket Photobucket

Pariskunnan kahden keskinen aika oli vähentynyt, joten he keskittyivät toisiinsa välillä kunnolla, aina kun kerkesivät. Sen ajan he viettivät mm. olohuoneen sohvalla kuhertelemalla.

Photobucket

Viikot kuluivat kulumistaan. Eräänä iltapäivänä kaksosten huoneessa käytiin keskustelua. "Rakas, nyt kun kohta kaksosetkin kasvavat, kuten myös Oscarkin, tarvitsisimme lisää tilaa. Meidän talomme alkaa käydä siihen liian ahtaaksi. Olen ajatellut, että etsisimme isompaa taloa hieman lähempää keskustaa. Mitäs sanot?","Hmm no jaa...."

Photobucket

"Minusta se on oikeinkin hyvä idea! Meillä on tosiaan rahaakin kertynyt mukavasti, joten en näe mitään ongelmaa muuton suhteen.."

Photobucket

"Olet oikeassa kultaseni, mutta ei meillä iihan tarpeeksi ole rahaa. Olen oikeastaan löytänyt jo sopivan talon meille, mutta joutuisimme ottamaan hieman lainaa.. Mutta katsos kun on asiat on nyt sillä lailla ettäää..." Tomi oli jo ostanut heille sen kyseisen talon! Muutto alkaisi jo huomen aamuna!

Photobucket

Aamu sarasti, oli aika muuttaa.

Photobucket

"Kuuultaaa!? Muuttoauto on jo pihassa! Tule jo!","Joo ihan just! Otan vaan vielä pari lelua mukaan!" Melissa huusi etupihalta Oscarin etsiessä vielä lempilelujaan laatikosta.

Photobucket

"Tässä se nyt sitten on!"

Miten elämä alkaa sujumaan uudessa isommassa talossa? Miten arki alkaa sujumaan kun kaksoset kasvavat pian konttaaviksi kuramoottoreiksi?

Ja nekin sitten selviävät ensijaksossa, joka tulee siis olemaan extra pitkä osa! Ja taloa voitte katsastella extrojen osasta; 3. talo !  Jälleen kiitoksia paljon kommentoijille! Piristätte aina päivää kummasti! :D<3