Noniin, nyt se ensimmäinen osa onkin sitten täällä! Ja kääks, huomenna jouluaatto! :D Jee! No mutta, siirtykäämme nyt luvun pariin! :) (Unohdin ottaa ensimmäisestä talosta kuvia, joten ne tulevat sitten extroihin, johon jatkossakin tulee talojen esittelyt!) Photobucket

Tässä hän nyt sitten on, Melissa Marble, Marblen suvun aloittaja. Melissa on horoskoopiltaan rapu ja hän on perhetavoitteinen. Melissan haaveena on yletä terästitaaninaiseksi, jonka olen päättänytkin toteuttaa! Melissa ihailee miehiä jotka ovat samalla loogisia että hyviä kokkeja -Melissa kun itse ei ole mikään kokki kolmonen, saati kokki ykkönen keittiössä-. Melissa inhoaa yli kaiken zombismia. Melissa on siisti (5), todella ujo (2), toimelias (6), leikkisä (5) ja oikein kiltti (7).

Melissa oli muuttanut omilleen, koska hänellä ei ollut hyvät suhteet vanhempiinsa. Hänen vanhempansa olivat taukoamatta nälvineet ja kohdelleet Melissaa huonosti, koska olivat 24/7 juovuksissa. Melissa oli kovia kokenut ja hän oli saanut traumoja lapsuudestaan, jotka vaivasivat häntä unissa ja arkipäivän asioissa. Mutta nyt, nyt hän oli päättänyt aloittaa oman elämänsä ilman ryyppääviä vanhempiaan ja unohtaa heidät ja heidän kohtelunsa. Hän toivoi joskus saavansa oman ihanan perheen, joka tulisi olemaan täysin raitis alkoholista!
      Melissa oli lukenut lähikaupan ilmoitustaululta myytävänä olleesta talosta, joka sijaitsi Puuhalaakson Dyynitie 7:llä. Tyttö oli oitis pakannut tavaransa ja soittanut ilmoituksen oheessa olleeseen numeroon ja ilmoittanut ostavansa talon, tulisi se olemaan millainen tahansa, sinne hän muuttaisi!
  

Photobucket

Talolle saavuttuaan Melissa hieman epäröi äkkipikaisuuttaan talon ostossa. Talo ei ollut iso, ei todellakaan. Keittiö, olohuone ja makuuhuone olivat samassa tilassa, mutta onneksi sentään kylpyhuone oli oma tilansa. "Tjaa, odotin kyllä hieman isompaa ja tilavampaa, mutta mielummin täällä kuin kotona!..." Nämä sanat sanottuaan seurasi pitkä hiljaisuus, kunnes sitten... 

Photobucket

"Jos se myyjä nyt olisi tässä, voisin vaikka kuristaa hänet! Saakutti vieköön! Kun ei enään osata laatia edes kunnollista myynti-ilmoitusta!"

Photobucket

Jonkin ajan kuluttua hän onneksi rauhoittui! Hän päätti aloittaa unelma perheensä toteuttamisen menemällä kaupunkiin katsastamaan sulhasehdokkaita. Ensiksi oli kuitenkin pienen pänttäys tuokion aika.

Photobucket

"Voi ai niin.. Minun pitäisi kyllä kuluttaa aikaa ennemminkin työn hakemiseen kuin kaupungilla pyörimiseen.. Noh, menkööt tämän kerran, kerkeän työasioihin myöhemminkin."

Photobucket

Melissa suunnisti paljon puhutulle keilaus paikalle, joka osoittautuikin aika metkaksi paikaksi. Melissa kokeile ensimmäistä kertaa keilausta, jonka vaikein asia oli oppia laittamaan oikeat sormet oikeisiin reikiin. "Öh, missäs ne reiät ovat, tuotaa..Kas tuolla! Noin!" Saatuaan sormet pallon reikiin, keilaus saattoi alkaa!

Photobucket

"Noniin, nyt rauhassa.. Keskity Melissa, keskity!" Melissa hoki itselleen tuijottaen tiukasti keilarataa.

Photobucket

"Jaaaaa noin!" Keilapallo lähti vyörymään kohti keiloja, joskin hieman hiljaisella vyörymis nopeudella.. "Ohops, pidä tasapaino, pidä tasapaino!" Hän hoki melkein horjahtaessaan radalle.

Photobucket

Hiljaisesta vyörymisestä huolimatta keilapallo oli kulkenut keskeltä läpi ja suurin osa keiloista oli kokenut kohtalonsa. Aika hyvin ensimmäiseksi kerraksi Melissa! ;)

Photobucket

Yhteisötontilla ei kuitenkaan näkynyt laisinkaan miehiä, mikä laittoi Melissan hieman haukottelemaan. "Hohhoijaa, seuraavaan paikkaan siis!"

Photobucket

Seuraava paikka oli yökerho, jossa näkyikin muutama sim, joista yksi oli tanssilattialla. Melissa katsoi hölmistyneenä joraavaa miestä.

Photobucket

"Ooookkei, taidanpa siirtyä hieman sivummalle...heh..." Melissaa nolotti miehen joraustyyli, joka päästi suustaan tanssiessaan ääniefektejä. "Wuuhuu! Jiiihaa!" Ja vieläpä niin kovalla äänellä, ettei musiikkia meinannut kuulla. Melissan oli todella aika siirtyä sivummalle.

Photobucket

Muutaman drinksun jälkeen Melissa oli yhä ilman miestä. "*Huokaus* Taidanpa siirtyä taas muualle..."

Photobucket

Seuraavan kuppilan pihalla liikkuikin vallan komea nuorimies! Melissa kiiruhti miehen luo.

Photobucket

"Ai hei! Katos vaan, sinullahan on kivannäköinen paita!","No, kiitos kiitos!" Mies sanoi hieman huvittuneena. Mies sanoi olevansa Niko Lasse.

Photobucket

Kuppilaan virtasi lisää hyvännäköisiä nuoriamiehiä! Melissa tervehti tätäkin miestä, jonka nimeksi osoittautui Emmanuel Landau.

Photobucket

Melissa ei kuitenkaan ihastunut Emmanueliin niin paljon kuin Nikoon, koska Emmanuelilla oli vihreät silmät, jotka muistuttivat häntä isästään. Emmanuel ei tulisi hänen sukuunsa, ei vihreillä silmillä!

Photobucket

Emmanuel oli kuitenkin itse hieman kiinnostunut Melissasta ja vahtasikin tätä ruokapöydästään. Melissa tiesi tilanteen ja leikki ettei huomannutkaan miestä.

Photobucket

Juuri kun Melissa oli lähdössä kuppilasta, ovista tuli sisään vielä kolmaskin komea mies! Mies kertoi olevansa Tomi Mattson. Melissalla ja Tomilla synkkasi todella hyvin ja he juttelivatkin asioista jonkusen aikaa, kunnes Melissa päätti lähteä kotiin syömään.

Photobucket

Syötyään Melissan mieleen putkahti Tomi. Melissa oli ihastunut Tomin ystävälliseen luonteeseen ja tämän hopeanharmaisiin silmiin. "Hmm.. Siinä miehessä on sitä jotain.."

Photobucket

Pihaan oli ilmestynyt kuitenkin sanomalehti, josta Melissan oli nyt hankittava itselleen töitä. Lainvalvontauralla oli paikka vartijana, jonka Melissa saikin soitettuaan muutaman puhelun työhaku numeroon. Nyt alkaisi kapuaminen terästitaaninaiseksi!

Photobucket Photobucket

Hetken työtään hehkutettuaan Melissa päätti soittaa Tomille. Melissa oli saanut Tomin numeron numeropalvelusta, koska ei ollut ehtinyt pyytää numeroa kaupungilla ollessaan. Kiitoksia 0100 100!

Photobucket

Tom oli suostunut tapaamiseen ja saapuikin tontille alta aika yksikön. Melissa halasi ystävällisesti Tomia ja pyysi tätä sisälle.

Photobucket

Melissa ja Tomi olivat jutelleet jo tovin kaiken maailman asioista, lähinnä työasioista. Melissa oli päättänyt esitellä taloaan, jossa ei tosin ollut paljoa esiteltävää. Kylpyhuone kierroksella Melissa päätti heittää flirttiä peliin, koska oli päättänyt saada Tomin millä keinoin hyvänsä!

Photobucket

Siihen ei paljoa tarvittu, sillä pian he jo halailivat! "Voi ihanaa! Kerrankin mies joka kohtelee minua kuin normaalia ihmistä!","Ilo on vain minun puolellani!"

Photobucket

Pian he olivat siirtyneet jo taas edemmäksi ja nyt he jo suutelivat. Tomi kertoi, että ei ollut koskaan tavannut naista, jolla olisi niin pehmeä ja lämmin suudelma kuin Melissalla.

Photobucket

Samoihin aikoihin pihalla liikuskeli ennustajaeukko, joka alkoi yhtäkkiä nähdä ennuspallostaan tapahtumia. "Jaaahas, kuvani kertovat, että tuossa hökkelössä sänky tulee saamaan kovan koetuksen illan hämärtyessä.." Näinkö tulisi käymään vai?

Photobucket

Jjep, niinhän siinä kävi. Muuta ei tarvitse sanoa.

Photobucket

Muutamien hetkien jälkeen he nousivat ylös sängystä hieman vaivautuneina. "Anteeksi, et kai pahastunut, tulihan tämä aika äkkiä.." Tomi sanoi tuijottaen nolostuneena seinään.

Photobucket

"Vai että pahastuinko!? No en taatusti!" Melissa suuteli Tomia antaumuksella, josta seurasi jonkin kuluttua se, että Tomi muutti taloon.

Photobucket

Tomista kuoriutui muodonmuutoksen jälkeen entistäkin komeampi mies!
Tomi on horoskoopiltaan jousimies ja on tietotavoitteinen. Hänen haaveenaan olisi olla ammatissaan illuusioiden mestarí, mutta sehän ei nyt käy, koska hän toimii suositun ravintolan pääkokkina! Tomi ihastelee naisia, joilla on mustat hiukset ja meikkiä sopivasti, aivan kuin Melissalla! Tomi inhoaa robotteja. Tomi on sottaisa (2), ujo ihan kuin Melissakin (3), todella toimelias (9), leikkisä (7) ja jonkin sortin marisija.

Photobucket

"Grraauuu! Mieshän on entistä komeampi!" Melissa ihasteli poikaystävänsä ulkokuorta, mutta enemmän sitä tärkeää puolta; sisäpuolta.

Photobucket

Viikot kuluivat ihanissa merkeissä. Tomi ja Melissa olivat todella rakastuneita toisiinsa. Pienessä talossa asuminen ei heitä haitannut, kunhan he vain saisivat tuntea toistensa läheisyyden.

Photobucket

Viikot kuluivat entisestään. Melissa oli päättänyt kosia Tomia, johon Tomi olikin suostunut ehdottomasti!

Photobucket Photobucket

Muutamien päivien kuluttua kihlauksesta, Melissa ja Tomi olivat päättäneet mennä naimisiin. Tomi oli rakentanut viimeisillä rahoillaan ulos kauniin vihkimispaikan, jonon Melissa oli rakastunut ikihyviksi! Tomi oli ostanut Melissalle myös kauniin hääpuvun häälahjaksi, joka oli niin kaunis Melissan päällä. Tomilla itsellään oli siisti valkoinen asu.

Photobucket Photobucket

"Minä, Melissa Marble, tahdon ottaa sinut, Tomi Mattson, aviomiehekseni ja rakastaa sinua elämämme loppuun saakka!", "Ja minä, Tomi Mattson, tahdon ehdottomasti ottaa sinut, Melissa Marble, aviovaimokseni ja rakastaa sinua elämämme vaikeimpinakin hetkinä!"

Photobucket

Päivä oli kaunis yksityiselle pikku seremonialle. Häät olivat pienet, mutta kauniit ja etenkin romanttiset!

Photobucket

Tuoreen hääparin yhteiskuva! Saanko esitellä ylpeästi; Tomi ja Melissa Marble!

Arjen astuessa kunnolla peliin, säilyvätkö Melissan ja Tomin välit hyvinä? Sujuuko Melissan työssä käyminen hyvin, vai tuleeko hänelle este, ettei pääse töihin?

Seuraavaan jaksoon! ;D Näin saatiin ensimmäinen osa päätökseen mukavissa merkeissä! :) Toivoisin rakentavia ja innostavia kommentteja, jotka ovat AINA tervetulleita! :) Kiitos ja näkemiin! :D 

                                             HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!<3